uk
Personal Sportcoach
 

Dr. Berit Lindemann

Founder Wisselwerkers Academic Entrepreneurs

Ronald is een down to earth trainer die zijn klant centraal stelt. Hij verkend welke trainingsbehoeften je hebt en stelt daar een op maat programma voor samen. Daarin begeleid hij je actief en daagt je uit om in een up tempo je grenzen te verleggen. Ik heb met hem een goede basis gelegd voor structureel meer kracht en energie. Daarnaast is het ook prettig samenwerken met Ronald als persoon, kan hem alleen maar aanraden

 
Amsterdam

Ben Maas

Oud marinier, commando, special forces (BBE)

“Ronald and I have done a training in VIP protection together in Tel Aviv at the International Security Academy. This is a military style based training which is given by Israeli Commando's in which the trainees have to work together in buddy pairs. Similar to my military training as marine, commando and special forces (BBE).

During the training I got to know Ronald as the best buddy you could wish for. He does not know how to quit and his sense of humor kept us laughing trough most of the training. 

 
IMG_5462.JPG

Dr. Junda Kel

Director Program Management Office Pharming Group 

Ik heb 2 jaar met plezier samen met Ronald getraind. Als personal trainer houdt hij het grotere doel van de training voor ogen. Dat is handig als je er even doorheen zit en liever op de bank wilt ploffen dan naar de sportschool wil gaan. Ook buiten de trainingsuren was Ronald bereid mij te motiveren, bv. via Whatsapp berichten, waardoor ik naast sporten ook gemakkelijker een ander voedingspatroon heb aangeleerd. En last but not least... Ronald heeft een fantastisch zwart gevoel voor humor en de nodige zelfspot, waardoor zelfs de zwaarste trainingen lichter worden.

 
Ronald Blauw PT: Manon Thomas

Manon Thomas

TV Personality

Ronald is een allround sportman met een bijzonder inzicht in mensen. Als Personal Coach en algemeen sportbegeleider staat hij volledig ten dienste van zijn sporters. Ondanks zijn persoonlijke betrokkenheid behoudt hij daarin een gepaste afstand die niet gekunsteld is. Hij wekt vertrouwen, motiveert, steunt en heeft een heerlijk relativerend gevoel voor humor.

Gedurende zeven jaren heeft Ronald mij begeleid. Daarbij is hij op bijzonder capabele wijze omgegaan met mijn persoonlijkheid en telkens terugkerende klachten.

We hebben samen gewerkt aan de opbouw van mijn conditie, spierversterking en ontspanning. Mijn werkzaamheden zorgen voor een hoge psychische belasting en Ronald stelde voor om samen te gaan kickboksen. Deze manier van bewegen bleek voor mij de ultieme combinatie van conditietraining en concentratie. Hij speelde daarbij in op zowel mijn fysieke als mentale “vorm van de dag”, zoals hij dat altijd noemde. Tussen de trainingen door hebben wij vele goede gesprekken gehad, die voor mij een motiverende en ontspannende werking hadden.

Manon Thomas, December 2008

www.manonthomas.nl

 
rowdy_rowdy.jpg

Elaine Frances

Ik heb altijd passie gehad voor sport en vechtsport. Vanwege een rugblessure kon ik een aantal jaren niet trainen. Nadat ik alle mogelijke oplossingen had geprobeerd om door middel van fysiotherapie mijn rug te versterken, kwam ik op het idee om met een personal trainer te gaan werken. Binnen een paar maanden trainen met Ronald Blauw had ik een nieuwe mijlpaal bereikt, er was namelijk een merkbare verbetering in mijn rug en mijn kracht in het algemeen. Dit verbeterde de kwaliteit van mijn leven en ik was weer in staat om te sporten! 

Ronald bezit heel veel kennis over sportblessures en heeft een uitgebreide expertise wat betreft trainen. Hij houdt continue je voortgang bij, past je programma aan wanneer dat nodig is en geeft je opbouwende feedback. Ronald is toegewijd en loyaal tegenover zijn cliënten. Gedurende de trainingen focust Ronald 100% van zijn energie op zijn cliënten. Hij daagt je uit en motiveert je om je potentieel te bereiken, terwijl veiligheid en plezier prioriteiten zijn. 

Ronald is nu een jaar mijn personal trainer. Hij heeft me geholpen om mijn ultieme doel te bereiken, om weer terug te keren in vechtsport. Ronald traint me nu in Muay Thai Kickboxen en ik vind het fantastisch om deze nieuwe vechtsport te leren! De combinatie van krachttraining met kickboxen heeft mijn conditie, zelfvertrouwen, energie en gezondheid verbeterd. Ik heb een fysieke kracht ontwikkeld waarvan ik nooit had gedacht dat het mogelijk was! 

Ronald is een zeer professionele, sympathieke, betrouwbare en creatieve trainer. Het is een plezier om met hem te trainen en hij heeft een goed gevoel voor humor. Ik kan Ronald ten zeerste aanraden als personal trainer. Dankzij Ronald’s expertise en training ben ik nog steeds blessure vrij en sterker dan ooit! Hij heeft me geholpen om terug te kunnen keren naar waar ik van houd, sport en vechtsport! 

Elaine Frances, Mei 2013

 

 
Personal Training

Wilma Kuipers

Voorzitter Raad van Toezicht Bureau Jeugdzorg Friesland

Ik train reeds enkele maanden bij Ronald en ervaar hem als een degelijke, beheerste en doelgerichte trainer. Hij helpt je net over dat drempeltje heen welke je vaak op individuele basis niet kan bereiken en waardoor je resultaten stijgen.

Ronald heeft veel kennis en dat is merkbaar in zijn goed onderbouwde trainingsaanbod hij is daarnaast creatief en zorgt voor afwisseling. Het is een plezier om met hem samen te trainen.

Belangrijkste kwaliteiten: Fantastische resultaten, Deskundige, Hoge integriteit

Wilma Kuipers, April 2010

 

Bram Nauta

Specialist in het vakgebied communicatie, marketing en belevingen die je bijblijven. www.yourevent.nl

Ronald heeft mij over de - voor mij - enorme drempel heen geholpen om 'in beweging' te komen. Het was eind 2010 en ik voelde me niet fit. Wist waardoor het kwam; gebrek aan conditie en te zwaar. Ronald heeft mij stap voor stap begeleid om te gaan sporten. Voor mij was het belangrijk om te plannen. Ik had een afspraak met Ronald, dus kwam er ook geen andere afspraak tussen. Uiteindelijk is het sporten nu een vast onderdeel van de week. Mijn vitaliteit is enorm toegenomen. Andere sportervaringen heb ik niet, dus vergelijk op dat gebied is moeilijk. Ervaringen met dienstverlening heb ik ruimschoots, mijn conclusie t.a.v. die van Ronald Blauw is dat hij uiterst punctueel, toegewijd, integer en deskundig is. De klant moet het zelf doen, maar Ronald haalt tegen een acceptabele prijs er uit wat er in zit.

Belangrijkste kwaliteiten: Deskundige, Waar voor uw geld, Hoge integriteit.

Bram Nauta, April 2012

 

Nora van Warmerdam

Owner Van der Meulen Business Events

www.eventgroup.nl

Ronald heeft mij fantastisch geholpen om sport onderdeel te laten zijn van mijn leefstijl. Van nul sportief tot nu een fanatieke sporter met inmiddels een excellente conditie die drie keer per week naar de sportschool gaat. Ronald weet zijn enorme kennis en kunde op een prettige en persoonlijke manier toe te passen. Door zijn aanpak weet hij het beste uit je te halen en stimuleert en motiveert hij je om je doel te halen. Dit heeft bij mij geresulteerd in nieuwe inzichten voor een andere leefstijl met meetbaar resultaat . Dit effect heeft hij in minder dan 6 maanden bij mij bereikt. Ronald is zeer professioneel, sympathiek, integer en een plezierige persoonlijkheid met een goed gevoel voor humor. Ik kan Ronald van harte aanbevelen als je resultaat meetbaar wil maken, sportief het beste uit jezelf wil halen en dit wil met behulp van een sympathieke professional!! 

Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten, deskundige, waar voor uw geld.

Nora van Warmerdam, Augustus 2012

 

Timothy Snape

Head of creative at ITV London

I have been training now with Ronald twice a week for 6 months and would genuinely recommend him to everybody. He is a true personal trainer, tailors everything to your requirements and goes out of his way to do things how you want, when you want them. I have had other personal trainers who give you exactly one hour, tell you they’ll give you a personal plan and then never do any of it. That is not Ronald. He records heart rate etc of every session and regular measurements so you can see your progress easily. 
I have been doing Muay Thai Kickboxing training with Ronald, which I’d never done before. I now feel fitter and healthier overall, but with a brilliant new hobby. 

I can’t recommend Ronald highly enough. 

Top qualities: Great results, Expert, High integrity

Timothy Snape, April 2012

 
16a8eba.jpg

Drs. Michiel van Hoof

Projectontwikkelaar bij AM | Directeur bij VHH | Creatieve Innovator

Ronald weet mij steeds te prikkelen om door te gaan, een stapje extra te doen en de energie die ik krijg van het sporten vast te houden. Hij zorgt voor contnuiteit in mijn traningen en houd me bij de les. Het boksen is elke keer weer een mooi einde van een training. Super gericht en met het gevolg dat ik alleen kan denken aan het op de juiste manier maken van de stoot. Hij zorgt er voor dat je je trainingdoelen bereikt.